Gyorskölcsön igénylés, minden amit tudni kell róla

2015. jan. 05.
Gyorskölcsön igénylés, minden amit tudni kell róla

Amikor hitelre van szükségünk, akkor azonnal szeretnénk megoldást találni, ilyenkor jól jöhet a gyorskölcsön, de ez a konstrukció is csak adott feltételek mellett vehető igénybe.

Miért nem igényelhető jövedelemigazolás nélkül?

A gyorskölcsön egy jövedelem alapú hitel, vagyis a jövedelemigazolás az ami elengedhetetlen ahhoz, hogy megkapja a kért összeget. Rendelkeznie kell igazolható jövedelemmel, hogy a bank hitelezzen Önnek, mivel nincs szükség jelzálogra, a bank nem adhat hitelt mindenféle garancia nélkül. Ha csak minimálbérrel rendelkezik, az sem jelent gondot, ebben az esetben is kérelmezhető a gyorskölcsön, ez leginkább a kérelmezhető összeg nagyságát befolyásolja. A 3-6 havi folyamatos munkaviszony is elvárás.

Ki kérelmezheti?

A gyorskölcsön az egyik legkönnyebben kérelmezhető hitel, amely amit egyszerűsített feltételek mellett kérelmezhet. A gyorskölcsön esetében az életkor sem számít olyan mértékben, mint más kölcsönök esetében, mivel rövid lejáratú hitelről beszélünk. A gyorskölcsönt tehát minden nagykorú személy kérelmezheti, aki rendelkezik igazolható jövedelemmel. A feltételek pénzintézetenként változhatnak, de alapvetően az jellemző erre a hitelre, hogy nagyon könnyen és hamar hozzá lehet jutni.

Gyorskölcsön keresés interneten

A gyorskölcsön keresés a gyorskölcsön kalkulátor alkalmazásával a legegyszerűbb. A hitelkalkulátor segítségével könnyedén megleli azt az ajánlatot, amelyre szüksége van. A gyorskölcsön kalkulátor számára csak adja meg mekkora összeget akar kérelmezni és írja be, mekkora futamidő mellett akarja felvenni. Ezt követően már láthatja is, milyen ajánlatok közül választhat. Azt is megtekintheti, mekkora törlesztőrészletekre számíthat, így előre kalkulálhat, ennek köszönhetően az anyagi helyzete kiszámítható lesz. A gyorskölcsön olyan hitel, ami az interneten keresztül is kérelmezhető, így Önnek nem kell emiatt járkálnia. Adja le az igénylését és jusson könnyedén hozzá a kért összeghez!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és munkatársaink felkeresik Önt, hogy segítsenek a választásban!

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!