Gyorskölcsön kalkulátor

2011. dec. 11.
Gyorskölcsön kalkulátor
A gyorskölcsön kalkulátor, a hitelkalkulátorokhoz hasonlóan abban segít, hogy használatával ki tudja számítani várható törlesztő részlete nagyságát. A kalkulátort az oldal tetején találja, mindössze a futamidő, valamint a felveni kívánt kölcsön összegét kell megadnia és máris látni fogja az eredményt. Így tud tervezni a költséggel, amelyet a gyorskölcsön felvétele jelent Önnek. Hiszen ezt is vissza kell fizetnie, kamatostul.

Mi lehet fedezet?

A gyorskölcsönöknél többféle fedezet bevonására is lehetősége van: lehet akár jövedelem, illetve autó is. Az igényelt összeg nagyságától is függ, hogy mit von be a kölcsönügyletbe fedezetként. Viszont minden esetben szükség van fedezet bevonására, mivel ennek alapjá kapja meg a gyorskölcsönt és ez egyben a pénzintézet felé is biztosíték. Ingatlant nem lehet bevonni, mivel akkor az már jelzáloghitel volna.

A gyorskölcsön feltételei:

  • Az igényelt összeg 30.000-500.000 Forint között lehet.
  • Az igénylőnek nagykorú, magyar állampolgárnak kell lennie.
  • Jövedelemigazolás szükséges. Az elvárt min. jövedelem 60.000 forint, ám ez helyenként változhat.
  • 30 napon belüli Munkáltatói igazolásra is szükség van. Minimum fél éves munkaviszony az elvárt.
  • BAR lista kizáró ok, ám passzív státusz esetén van kivétel. Ez általában a kisebb összegek felvételénél lehetőség.
Az autó alapú fedezetnél nagyobb összeg felvételére is lehetősége nyílik. Az autó forgalmi értékének 65%-áig igényelhető a hitel összege, ám feltétel, hogy a futamidő alatt végig a tulajdonos nevén maradjon a kocsi. Feltétel továbbá, hogy az autó nem lehet idősebb 12 évesnél (a futamidő lejártakor max. 15 éves lehet). Ebben az esetben is gyorsan juthat a kölcsönhöz, akár 5 napon belül hozzájut az igényelt összeghez. Autó alapú gyorskölcsönt akár euró (EUR) alapon is igényelhet.

Ki adja a gyorskölcsönt?

A kisebb összegű, jövedelem alapú hitelt mind a banki pénzintézetek kínálatában, mind pedig a hitellel foglalkozó egyéb pénzintézeteknél megtalálhatóak (pl.: Cofidis, Provident).

Miért kedvező a gyorskölcsön?

A gyorskölcsön előnye többrétű: Az első, és legfontosabb, hogy minimális időtartamon belül megkapja az igényelt összeget, így nem kell heteket várakoznia. Ezen felül szabad felhasználású, tehát arra költi pénzét, amire szeretné, amire szüksége van.

Mire kell ügyelnie?

A gyorsaság hátránya általában a magas THM. Vagyis magasabb a díja, mint a hossabb elbírálású kölcsönöknek. Kedvezményesen akkor tud gyorskölcsönt igényelni, ha ez a mutató, a THM 0%, hiszen ebben az esetben elengedik a kölcsön igénylésének plusz költségeit, illetve az egyéb járulékos díjakat.

Oldja meg anyagi gondjait, váratlan kiadása nem probléma többé! Kattintson most a cikk alatt található nagy, zöld Ajánlatkérés gombra és töltse ki a megjelenő űrlapot!

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!