Gyorskölcsön ügyintézés, ilyen könnyen juthat hitelhez

2015. jan. 04.
Gyorskölcsön ügyintézés, ilyen könnyen juthat hitelhez

Amikor sürgősen pénzre van szüksége, akkor minden nap számít. Ilyenkor nincs idő a hosszas hitelügyintézésére, ezért jó választás a gyorskölcsön!

Hitel gyorsan, egyszerűen

A gyorskölcsön sokkal rövidebb idő alatt elintézhető, mint egy hagyományos hitel. A hiteligénylés után megtörténik az adósminősítés és ha minden rendben van, akkor 2-3 munkanapon belül folyósításra is kerül. Az ügyintézés és a hitelbírálat is rövidebb idő alatt történik meg, mint a többi kölcsön esetében.

A gyorskölcsön kérelmezés lépésről lépésre

A gyorskölcsön kalkulátor azért van, hogy megmutassa Önnek a legjobb ajánlatokat. Csak be kell írnia, hogy mekkora összegre van szüksége és milyen futamidő mellett szeretné felvenni a kölcsönt, ezután már láthatja is milyen hitelek ajánlottak Önnek. A gyorskölcsön kalkulátor azokat a kölcsön ajánlatokat mutatja meg, amelyek megfelelőek az Ön által megadott adatok szerint. A gyorskölcsön kínálat összehasonlítása így egyszerű lesz. Ha már kiválasztotta a legjobb ajánlatot, akkor a hitelkérelmét az interneten keresztül le is adhatja. Ezt követően 24 órán belül fel is keresik Önt a bankból, hogy elvégezzék az előzetes hitelbírálatot. Ha minden rendben megy, akkor a kért összeg folyósításra is kerül 2-3 munkanapon belül. A bankba azért kell majd elmennie, hogy elvigye a kért dokumentumokat és aláírja a hitelszerződést. Nem kell feleslegesen járkálnia és gyorsan hozzá is juthat a szükséges pénzhez.

A gyorskölcsön esetében nem kell a lakását a banknak garanciába adnia, nem kérnek mást, csak jövedelemigazolást ahhoz, hogy megkaphassa a kért összeget. Ha Önnek van igazolható jövedelme és legalább 3-6 hónapos folyamatos munkaviszonya, akkor a gyorskölcsön ügyintézés könnyen megy. A gyorskölcsön akkor is megoldás, ha kis jövedelemmel rendelkezik, ebben az esetben kisebb hitelösszeget kaphat, de ha gyorsan pénz kell és nincs kitől kölcsönkérnie, ez a legjobb megoldás.

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és megmutatjuk Önnek, melyik a legjobb gyorskölcsön, amit érdemes kérelmeznie.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!