Ha azonnal pénz kell, a gyorskölcsön a legkedvezőbb választás

2015. jan. 13.
Ha azonnal pénz kell, a gyorskölcsön a legkedvezőbb választás

A gyorskölcsön olyan konstrukció, amely hamar és egyszerűsített feltételek mellett kérelmezhető, így akinek azonnal pénzre van szüksége, néhány nap alatt meg is oldhatja az anyagi dolgait.

A gyorskölcsön előnye

A gyorskölcsön könnyített feltételek mellett vehető igénybe, az ügyintézés nagyon gyors és a hitelbírálat is sokkal rövidebb idő alatt lezajlik, mint más hitelek esetében. A gyorskölcsön igénylés után akár 2-3 munkanapon belül fel is veheti az ügyfél a hitelt, tehát ez a megoldás azok számára ajánlott, akiknek minél előbb pénzre van szükségük. Sok féle hitel elérhető és a banki kínálat is jókora, de ilyen gyors ügyintézés csak ezen hitel típus esetében van.

A gyorskölcsön feltételei és tudnivalók

A hitel igényléséhez csak jövedelemigazolás szükséges, tehát az ingatlan garancia, vagy a kezes nem elvárás. A jövedelemigazolás azért elengedhetetlen, mert a bank ennek alapján határozza meg, hogy az ügyfél mekkora kölcsönre jogosult. A hitel igénylőjének folyamatos, legalább 3 hónapja tartó munkaviszonnyal kell rendelkeznie, de egyes bankok akár 6 hónapos munkaviszonyt is kérhetnek. A minimálbérrel rendelkezők is kérelmezhetik ezt a hitel ajánlatot. A KHR lista ebben az esetben is gondot jelent, mert a bank nem hitelez Önnek, ha nem tudta fizetni a kölcsöneit. Ha a KHR lista miatt a bank visszautasítja a hitelkérelmét, akkor is van megoldás, ami nem más mint az osztrák hitel.

A gyorskölcsön kérelmezés nagyon könnyű

A gyorskölcsön hitelkalkulátor azért van, hogy minden érdeklődő megtalálhassa vele a számára lekedvezőbb hitel ajánlatot, így nem kell a bankoknál a gyorskölcsön lehetőségek miatt kérdezősködni. Miután kiválasztotta a legjobbnak tűnő gyorskölcsön lehetőséget, az igénylését néhány kattintással le is adhatja és ezt követően ha minden rendben van 2-3 munkanapon belül folyósítják is a kért összeget. Ilyen egyszerűen pénzhez juthat!

A cikk alatt lévő zöld gombra kattintva kitöltheti az űrlapot és mi segítünk a hitel keresésben.

 

Töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat, csak 3 lépés az egész!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!